Het ontstaan

hennieBeste WensBallon bezoeker,

Het idee van Wensballon is ontstaan door het feit dat mijn moeder afgelopen 14 November 2012 te horen heeft gekregen dat zij de ernstigste vorm van longkanker bij haar zou dragen,AGRESSIEF & KLEINCELLIG zonder uitzaaiingen !

Er was nog een kans,maar die zou minimaal zijn..

De artsen praatte 14-11-2013 over 25% kans dat mijn moeder überhaupt door de behandelingen heen zou komen en een kans van 3% om te kunnen zeggen dat ze schoon zou zijn.
Een programma van 4 aller zwaarste CHEMOKUREN & 40 BESTRALINGEN stonden haar te wachten.

HET HELE GEZIN OP ZIJN KOP !
WANT,MAMA GAAT DIT MISSCHIEN WEL HELEMAAL NIET TREKKEN …

Bij iedere chemokuur die haar te wachten stond hebben mijn zusje en ik een wensballon opgelaten,met tsjaaaa je kunt wel nagaan met welke wens….
Dat mama alsjeblieft beter zou mogen worden.
1 Dag voor de definitieve uitslag ben ik gaan Google’n .
Je bereid je dan als kind op het ergste voor..

Op het internet kwam ik dan ook niet verder dan een levensverwachting van hoogstens 1,5 jaar… ECHT FUCKED UP DUS !

Uiteindelijk bracht dat ons op de datum 28-02’2013 (sterfdag van onze oma,moeder van mijn vader),de dag dat we te horen zouden krijgen of alle behandelingen hun werk hadden gedaan in haarlichaam.

Voordat we naar het ziekenhuis zouden gaan hebben mijn zusje en ik vanaf het graf van onze oma een laatste wensballon op te laten..

Met het gehele gezin zijn we naar het Rijnstate ziekenhuis gegaan om daar het waarschijnlijk meest verschrikkelijke te horen te krijgen wat je maar verteld kan worden. Klokslag 10 uur kwam mams behndelend arts ons halen , en bij binnenkomst was zijn blik alleen op mijn moeder gericht, hij reikte zijn hand naar voren, en FELICITEERDE mijn moeder…..
Zijn woorden waren: “Mevrouw ik mag u feliciteren,op de scan,evenals de longfoto´s hebben wij NIETS meer aangetroffen. `U BENT SCHOON !`

WATTTTT ??
DACHT IK TOTALE ONGELOOF,EN DIKKE TRANEN…
MAAR NU WAREN DIE VAN BLIJDSCHAP ! ! !

Zouden die ballonnen hun werk hebben gedaan ???? 🙂
Toen alles eenmaal achtrer de rug was en het redelijkenormale leven weer terug keerde ben ik al mijn filmpjes van de door ons opgelaten wensballonnen uit gaan zoeken,om zo te uploaden naar YouTube.
Maar wat ik daar tegenkwam ?
Div.filmpjes waar hele mensen massa’s tegelijkertijd een wensballon oplieten.
HELEMAAL TE GEK ! DAT KAN IK OOK !
En duikte achter mijn Photoshop om zo de Wensballon2013 ADVERTENTIE te maken.

Deze wilde ik delen met MIJN facebook vrienden,om zo 150 man bij elkaar te krijgen en dus ook dit soort effecten te bereiken.
Alleen is het nu het geval dat de afbeelding openbaar is gekomen en vandaag de dag 28-5-2013 al meer dan 1000 x gedeeld is.
We wachten af wat er komen gaat. Het oplaten is immers niet verboden dus verwacht ik ook niet dat ik fout bezig ben.

Groet Mike


henniemike woonkamer